Mofibo – en verden af lydbøger

Jeg har i de seneste måneder, i forbindelse med et sponsoreret samarbejde med Mofibo samt Momsterdk, lyttet meget til lydbøger igennem Mofibo. Jeg har også glædeligt delt mine, samt Kidas, favoritbøger (psst, jeg har lavet en lille liste med de bedste bøger jeg har læst, samt dem jeg har fået anbefalet. Se længere nede i indlægget!)

Jeg har ikke altid været en lydbog-person. Jeg kunne aldrig komme særlig langt, fordi jeg mistede koncentrationen og glemte at høre efter oplæseren. I slutningen af 2019 prøvede jeg at lytte til et par podcast, og det faldt i virkelig god jord. Jeg hørte efter og det var spændende. Da corona-virussen blussede op og folk blev bedt om, at være sammen hver for sig, begyndte jeg at gå lange ture og på de ture brugte jeg Mofibo frem for Spotify. Jeg gik flere gange 20-30+km og kunne alle timerne lytte til en spændende lydbog. Altså, jeg hoppede måske lidt ekstra på mine gåture til god musik, men lige en lydbog, med en god oplæser, giver en anden form for ro. Og nu har det udviklet sig således at jeg lytter jeg til lydbøger, når jeg gør rent, vasker op, slapper af i sofaen, cykler til træning eller arbejde, vasker tøj og ofte hører jeg også sammen med min fireårige Kida.

Kida hører også selv lydbøger. Hun har sin gode, gamle iPad 2, hvor Mofibo, fantastisk nok, virker fint. Mofibo appen har fået en superfin ”kids-mode” funktion, der gør at jeg kan ”låse” appen. Således at når Kida bruger den, så er det kun børnebøgerne, som hun kan søge imellem og det er udelukkende børnebøgerne, som hun kan finde på vores Mofibo-boghylde (boghylden er dér hvor man kan gemme favoritterne!) Jeg, som en gennemført bogorm og litteraturinteresseret, er super glad for at se, at Kida også kan koncentrere sig og nyde en god bog. Vi elsker stadig at læse gode rigtige børnebøger inden sengetid, men nogen gange må jeg indrømme, at efter en travl dag, så tager vi en hyggelig lydbog og hører den sammen. Der er jeg ikke i tvivl om, at Mofibo er mig et hjælpemiddel som alenemor.
Ja… hvor tit er vi efterhånden ikke begge faldet i søvn til Frost 2. Haha!

Der er ikke nogen tvivl om, at jeg får rigtig svært ved at slippe lydbog-universet. Mofibo har et bredt udvalg af både nye og ældre bøger. Klassikere og moderne litteratur.  Jeg synes det er fantastisk, at jeg kan finde de gamle, nostalgiske børnebøger som Brødrene Løvehjerte, Otto er et næsehorn osv. Der er til alle aldre og alle genre er proppet med fantastiske biografier, fortællinger, ungdoms- og børnebøger mm.
Så hvis man, ligesom jeg, ikke kan give sig tid til at bladre og læse i en rigtig bog i en travl hverdag, så vil jeg varmt anbefale Mofibo; en app, der er nem at finde rundt og nemt at søge efter ønskede bøger. Den anbefales både til ældre, voksne, unge og børn.
Alle der interesserer sig for litteraturen.

Ønsker du at prøve Mofibo? God idé! Ved hjælp af nedenstående link kan du prøve appen i 30 dage – kvit og frit! Og der er ingen bindinger! https://mofibo.com/dk/da/suffia?utm_source=momster&utm_medium=some&utm_campaign=suffia

Bøger på vores Mofibo-boghylde

Til de voksne:

 • Kastanjemanden (den er så vild!? Og lad nu vær med at vente på at netflix udgiver den som film!)
 • Kunsten at være fucking ligeglad
 • Hella Joof – Papmachereglen
 • Tatovøren fra Auschwitz
 • Geggo
 • Hella Joof – Bågen om Gud

Til børnene:

 • Grydeklar – godnathistorier der får børn til at smile i søvne
 • Frost 2
 • Snøvsen
 • Disneys godnathistorier
 • Brødrene Løvehjerte

Indlægget er skrevet efter sponsoreret samarbejde med Mofibo samt Momsterdk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen